Vieringen

 

Volgens de oude tradities zijn er vele jaarvieringen en feesten die ik graag in ere herstel. De meeste vieringen zijn gebaseerd op de seizoenen en de maanstanden. Op een zachte wijze helpen de vieringen je om je te verbinden met wat er gaande is in de natuur om je heen.

Net nog waaide de herfstwind heerlijk rondom mijn Ger en nu hoor ik de regendruppels van een flinke stortbui kletteren op het buitendoek. Mijn houtkachel brandt heerlijk en ik voel me geborgen, veilig, droog en warm. De natuur nodigt mij uit om al meer naar binnen te keren. Om dankbaar te zijn voor de oogst van het afgelopen jaar waar ik een hele winter op kan teren. Hier, heerlijk in mijn Ger.

Graag vier ik samen met gelijkgestemden deze vieringen in mijn Ger. Om samen stil te staan, al is het maar voor even, bij wat de seizoenen en de maan ons te vertellen hebben.  Kennis van onschatbare waarde die velen, waaronder tot voor kort ikzelf, zijn vergeten. Laten we samen gaan herinneren en ons bewust worden van hetgeen lange tijd opgeslagen heeft gelegen in ons onbewuste, wachtend tot wij er klaar voor zijn om deze kennis in te mogen zetten voor onze persoonlijke groei en geluk. 

 

Onder vieringen kun je verder klikken om te zien welke vieringen binnenkort plaats gaan vinden of ga direct naar de