GEEST

Onze geest staat voor onze gedachten en ratio. Het zijn onze bewuste gedachteprocessen en de bijbehorende emoties. Indien je denkt aan een gezellig etentje met een vriendin ervaar je direct een gevoel van blijdschap. Als je vervolgens beseft dat door omstandigheden jullie nu niet samen kunnen zijn kun je verdrietig worden.

De psychologie richt zich m.n. op onze geest. Cognitieve Gedragstherapie is een specialisatie in de psychologie die vooral kijkt naar gedachten, gevoelens en gedrag. Het is een bewezen effectieve behandeling voor meerdere psychische aandoeningen, zoals een angststoornis. Mindfulness behoort tot de CGT en is bewezen effectief voor mensen die langdurig depressief zijn. Tevens is in de loop der jaren het positieve effect van Mindfulness in ons stressvolle dagelijkse leven door vele personen beaamd. 

Sas biedt de mogelijkheid tot indivdiduele psychologische trajecten, groepstrajecten en workshops gericht op het begrijpen van onze geest en het leren omgaan met de lastige aspecten die onze geest kan voortbrengen, zoals piekeren en angsten. Daarnaast biedt Sas speciale trajecten voor vrouwen met wat velen kennen als de Burn-out. Voor deze behandelingen is geen vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk (wat bij een Burn-out nooit het geval is). In sommige gevallen is de werkgever bereidt om mee te betalen of het traject geheel te vergoeden. Voor meer informatie kun je Sas bellen of Whatsappen op 06-12719984.