Mabonviering

€ 0,00

Mabonviering

€ 0,00

Op 23 september vieren we Mabon oftewel de Herfst-equinox. De dag en nacht zijn even lang. Vanaf 24 september worden de dagen korter en de nachten langer. Het staat ook bekend als het tweede van de drie herfstoogstfeesten. Men vierde de start van de herfst en was dankbaar voor de oogsten die dit jaargetijde met zich meebrengt. Hiervoor bracht men offers aan Moeder Natuur.

Wij staan deze viering stil bij onze oogst. Welke intenties die we in de winter hebben gezet zijn reeds gemanifesteerd? Welke intenties hebben meer tijd, liefde, licht en aandacht nodig om te kunnen oogsten? Zijn er reeds intenties die niet geoogst kunnen worden dit jaar? Gaan we die loslaten, net als de bladeren nu worden losgelaten door de boom?

Mabon vier ik op 2 november ivm een retraite

Programma van deze viering:

19.00 uur ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

19.30 uur uitleg Mabongebruiken 

20.00 uur meditatie / visualisatie onder begeleiding van mijn drum om ons te verbinden met Moeder Natuur en haar jaarwiel

20.30 uur pauze met iets lekkers

20.45 uur drummeditatie om onze manifestaties die nog verder moeten rijpen kracht bij te zetten en een eerste stap naar loslaten van intenties die niet geoogst kunnen worden dit jaar.

21.15 uur groeikrachtceremonie

21.45 uur vuurceremonie

22.00 uur afronding en einde

Maximaal 9 deelnemers